28
mei
Ontvang de aanbiedingen elke dag als eerste
Word vrienden via FacebookVolg ons via Twitter

Disclaimer TripFlip.nl

TripFlip.nl wordt beheerd door Kopal B.V. en maakt voor het aanbod gebruik van (grotendeels automatisch aangeleverde) data van diverse reisorganisaties. Hoewel er alleen wordt samengewerkt met gerenommeerde reisorganisaties, die met grote zorg hun informatie aan TripFlip.nl beschikbaar stellen, kan het desondanks voorkomen dat de informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website verouderde, incomplete of onjuiste gegevens bevatten. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De aanbiedingen, zoals die op onze website staan, zijn minimaal geldig op het moment dat wij de aanbiedingen plaatsen. Doordat gelinkte aanbieders hun aanbiedingen kunnen wijzigen (bijvoorbeeld door beperkte beschikbaarhied), kan het zijn dat de aanbiedingen enige tijd na het plaatsen verouderd zijn en niet meer onder de genoemde voorwaarden boekbaar zijn. Controleer daarom voor het boeken goed het aanbod van de gelinkte aanbieder.

TripFlip.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid - voor schade van welke aard dan ook, mede daaronder begrepen gevolgschade. TripFlip.nl werkt voor de aanlevering van acties (met bijbehorende data) met automatisch aangeleverde informatie van verschilldende reisorganisaties. De gehele afhandeling van de boekingen worden verwerkt door de reisorganisaties zelf, op de websites van de reisorganisaties zelf. Dit wordt voor en tijdens het reserveringsproces duidelijk getoond.

TripFlip.nl bevat links naar externe websites en laadt specifiek voor deze samenwerking automatisch aangeleverde informatie in van externe websites. TripFlip.nl heeft geen controle over de content van deze externe websites en is hier niet aansprakelijk voor.

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TripFlip.nl en Kopal B.V.

Alle content van TripFlip.nl, zowel beeld als tekst wordt automatisch aangleverd door de verschillende aanbieders en wordt tevens automatisch verwerkt en gepubliceerd. De content is daarom dan ook gepuvbliceerd met toestemming van deze aanbeiders. De rechten op de teksten en het beeldmateriaal liggen bij de organisaties die de content aanleveren.

Privacy policy

Kopal B.V. hecht veel waarde aan uw privacy. De wet bescherming persoonsgegevens, welke vanaf 1 september 2001 van kracht is biedt een goede bescherming van uw persoonlijke gegevens. Uiteraard houdt Kopal B.V. zich aan deze wet.

De aanbiedingen op TripFlip.nl worden u aangeboden in samenwerking met verschillende reisorganisaties. Voor boekingen wordt u doorgelinkt naar de website van de reisaanbieder zelf, waar de boekingen worden afgehandeld. Kopal B.V. heeft geen zicht op de ingevoerde en verstuurde gegevens. Voor de gegevens die u daar invult gelden uiterard de (privacy) voorwaaren van de desbetreffende reisorganisatie.

Van alle bezoekers van TripFlip.nl verzamelen wij middels Google Analytics standaardinformatie voor het bijhouden van bezoekersstatistieken als pageviews en ander internetgebruik, waaronder verkeer van en naar onze website. Deze gegevens worden anoniem verkregen en bijgehouden en zijn daarom niet gekoppeld met eventuele andere gegevens die wij van u verkrijgen of reeds verkregen hebben.

Maakt u op TripFlip.nl gebruik van een contactformulier, dan verzamelen wij van u de ingevulde gegevens, alsmede uw IP adres. Deze gegevens worden enkel door onszelf gebruikt om uw reactie te behandelen. Uw gegevens worden op geen enkele andere manier gebruikt of aan derden verstrekt, tenzij de strekking van uw reactie daarom vraagt. Het IP adres wordt enkel opgeslagen om misbruik tegen te gaan.

Schrijft u zich bij TripFlip.nl in voor onze dagelijkse nieuwsbrief, dan gebruiken wij de ingevoerde gegevens alleen voor het dagelijks (ongefilterd en ongesegmenteerd) versturen van onze nieuwsbrief met daarin de verzamelde aanbiedingen van de verschillende reisorganisaties. De gegevens van uw nieuwsbriefinschrijving worden niet gedeeld met andere organisaties en worden ook door ons op geen andere manier gebruikt.

Naar aanleiding van meldingen kunnen wij informatie verwerken (waaronder uw persoonsgegevens) over (vermeende) inbreuken op intellectuele eigendomsrechten en/of overig onrechtmatig handelen.

Heeft u vragen over ons privacy beleid, neem contact met ons op. Wij zullen zsm reageren.