22
juni
Ontvang de aanbiedingen elke dag als eerste
Word vrienden via FacebookVolg ons via Twitter

Over TripFlip.nl

Wij  van TripFlip.nl verzamelen elke dag de beste acties van reisaanbieders, de allerscherpste op het internet. U kijkt of het iets is. Zo ja, dan boekt u een vakantie. Zo niet: Misschien staat er morgen wel een aanbieding tussen TripFlip.nl die u wel goed bevalt!

De TripFlip nieuwsbrief?

In onze nieuwsbrief leest u wat de aanbiedingen van de dag zijn. Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief dan sturen wij dagelijks de mega aanbiedingen uw kant op. U kunt ons natuurlijk ook volgen via Twitter.

Hoe werkt TripFlip.nl?

Elke dag toont/verstuurt TripFlip.nl een lijst met superaanbiedingen met een beperkte voorraad, aangeboden via meerdere partners. De aanbiedingen zijn vanaf twaalf uur 's nachts precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad in die 24 uur geheel uitverkocht raakt. Hou onze website daarom iedere dag in de gaten, schrijf u in voor de dagelijkse nieuwsbrief, of kijk op Twitter.

Wat voor arrangementen biedt TripFlip.nl aan?

TripFlip.nl verkoopt de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TripFlip.nl heeft elke dag weer een nieuwe topaanbiedingen via zijn partners, variërend van welness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.

Waarom wisselen de aanbiedingen om 00:00?

Elke aanbieding is slechts 24 uur beschikbaar, tenzij het binnen deze 24 uur uitverkocht raakt. De aanbiedingen wisselen om 00:00 zodat het voor iedereen duidelijk is: Een nieuwe dag, nieuwe aanbiedingen! En uitverkocht is uitverkocht.

Ik heb een reis gemist. Kan ik deze alsnog boeken?

Nee, helaas. Ook als een arrangement niet uitverkocht is geraakt, is de aanbieding na de 24 uur niet meer te boeken. Maar niet getreurd, er zijn elke dag nieuwe aanbiedingen.

Wie is TripFlip.nl eigenlijk?

TripFlip.nl werkt samen met partners in de reisbranche als intermediair tussen consument en reisaanbieders. Via TripFlip.nl boekt u bij reisaanbieders arrangementen van gerenommeerde hotels en vakantie- en attractieparken voor een mega scherpe prijs. U moet er op tijd bij zijn want de aanbiedingen gelden maximaal 24 uur én zolang de voorraad strekt.

Wat zijn de algemene voorwaarden van TripFlip.nl?

TripFlip.nl werkt samen met verschillende partners uit de reisbranche. Alle aanbiedingen met bijbehorende content worden aangeleverd door deze partners. Ook uw eventuele reservering of boeking wordt uiteindelijk door hen verwerkt. Hierdoor zijn de algemene voorwaarden van de betreffende aanbieder van toepassing, welke u overigens tijdens het reserveringsprioces duidelijk worden getoond.

Waar kan ik met mijn opmerkingen, tips of vragen terecht?

Uw mening telt en wij horen dus graag wat u van TripFlip.nl vindt en hoe we onze service nog kunnen verbeteren. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.